еМагазин

Tag : Fashion & Lifestyle Expo

БАШ НИ Е ЌЕФ

Програма низ призмата на #Градот: Што нуди Fashion & Lifestyle Expo ’19?

Редакција
Се ближи 20ти март, а со тоа и почетокот на четвртото издание на Fashion & Lifestyle Expo! Фоајето на Македонската опера и балет уште еднаш...
БАШ НИ Е ЌЕФ

Четврто издание на Fashion & Lifestyle Expo

Редакција
Пролетна возбуда. Нови почетоци. Разигрување на духот и целосен пролетен хедонизам… #Градот повторно се буди! Овој март, традиционално ќе биде одбележан од единствениот lifestyle настан...