еМагазин

Tag : фиксна телефонија

Бизнис

„Македонски Телеком“ „држи“ 54,2% од пазарот на фиксна телефонија

Редакција
Агенцијата за електронски комуникации ги објави најновите податоци за уделот на операторите на пазарот на фиксна телефонија заклучно со второто тримесечје од минатата година. Во...
Бизнис

Македонски Телеком доминира на пазарот на фиксна телефонија

Никола Осило
Агенцијата за електронски комуникации ги објави најновите податоци за уделот на операторите/даватели на услуги според фиксни линии во првиот квартал од 2019 година. Во вкупниот...
Бизнис

А1 каска зад Македонски Телеком на пазарот на фиксна телефонија

Никола Осило
Агенцијата за електронски комуникации го објави годишниот извештај за развојот на пазарот на електронски комуникации во кој може да се види дека на крајот од...
Бизнис

„Македонски телеком“ доминира на пазарот на фиксна телефонија

Никола Осило
Агенцијата за електронски комуникации го објави најновиот извештај за состојбите на телекомуникацискиот пазар во првите три месеци од годинава од кој може да се види...
Бизнис ТОП СТОРИИ

Оне.Вип го доби тендерот на Здравствен дом Скопје за фиксна телефонија вреден 134.000 евра

Никола Осило
Јавната здравствена установа Здравствен дом на Скопје по распишаниот тендер за набавка на телекомуникациски услуги за фиксна телефонија склучи договор со друштвото за комуникациски услуги...