еМагазин

Tag : фискални сметки

Техно

A1 Македонија ќе ги доставува месечните сметки електронски до своите корисници

Редакција
Согласно Уредбата донесена од Владата, како мерка за превенција од Ковид -19 објавена во Службен весник бр.80/2020, се овозможува издавање на месечни сметки во електронска...
БЕСПАРИЦА

Сите детали за наградната игра Мој ДДВ#Моја награда

Редакција
„Секоја фискална сметка е важна“ е слоганот на наградната игра Мој ДДВ #Моја награда што стартува на 15-ти овој месец и ќе трае една година...
Бизнис

Како да го надминете проблемот со скенирањето на фискалните сметки на апликацијата „МојДДВ“

Редакција
При користење на апликацијата „МојДДВ“, која до сега ја симнале 58.000 граѓани најмногу поплаки од граѓаните до УЈП имало и за нејасни бар-кодови на сметките...