еМагазин

Tag : Фонд за здравствено осигурување

Бизнис ТОП СТОРИИ

Бугарската „Соларпро холдинг“ го доби тендерот на Фондот за здравство за набавка на струја

Никола Осило
Фондот за здравствено осигурување на Македонија по распишаниот тендер за снабдување со електрична енергија склучи договор со „Соларпро холдинг“ АД Софија Р. Бугарија – подружница...
Бизнис ТОП СТОРИИ

„Лукоил“ го доби тендерот на Фондот за здравство за набавка на горива вреден 67.000 евра

Никола Осило
Фондот за здравствено осигурување на Македонија по распишаниот тендер за набавка на моторни горива склучи договор со друштвото за трговија на нафтени деривати и услуги...
Бизнис ТОП СТОРИИ

Фондот за здравствено осигурување без тендер склучи договор со Македонски пошти вреден 9 милиони денари

Никола Осило
Фондот за здравствено осигурување на Македонија во постапка со преговарање без претходно објавување на оглас склучи договор за поштенски услуги со АД Македонска пошта. Вредноста...
Бизнис

Фондот за здравствено осигурување вработува, плата до 23.916 денари

Никола Осило
Агенцијата за администрација објави оглас за вработување на четворица јавни службеници во Фондот за здравствено осигурување на Македонија. Се бараат кандидати за следните работни места:...
Бизнис ТОП СТОРИИ

Фондот за здравствено осигурување вработува 81 лице, плата до 27.480 денари

Никола Осило
Фондот за здравствено осигурување на Македонија објави оглас за вработување на 81 лице на определено време од 1 година. Се бараат кандидати за шефови, референти,...
Македонија

Отворен предмет по допрен глас за работење на приватна болница

Редакција
Основното јавно обвинителство за гонење на организиран криминал и корупција отвори предмет по допрен глас во врска со евентуални незаконитости во работењето на една приватна...
Бизнис ТОП СТОРИИ

Фондот за здравство распиша тендер за набавка на струја „тежок“ 11 милиони денари

Никола Осило
Фондот за здравствено осигурување на Македонија распиша тендер за снабдување со електрична енергија. Проценета вредност на договорот без ДДВ е 11.000.000 денари, а главен критериум за...
Бизнис ТОП СТОРИИ

Фондот за здравствено осигурување вработува, плата до 32.835 денари

Никола Осило
Агенцијата за администрација објави оглас за вработување на 6 јавни службеници во Фондот за здравствено осигурување на Македонија. Се бараат кандидати за следните работни места:...
Бизнис

Фондот за здравствено осигурување вработува 11 раководители, плата до 31.340 денари

Никола Осило
Фондот за здравствено осигурување на Македонија објави оглас за вработување на 11 раководители на определено време од една година за работните места во подрачните служби...