еМагазин

Tag : Фондацијата Телеком за Македонија

БАШ НИ Е ЌЕФ

Повик до млади иноватори за креирање дигитални решенија за инклузија на деца и млади со попреченост 

Редакција
Фондот за деца на Обединетите нации, заедно со Фондацијата Телеком за Македонија, денес објави отворен повик со кој се повикуваат младите иноватори да достават идеи...