еМагазин

Tag : футбалско игралиште

ЧИСТА ОКОЛИНА

(Фото) Каков воздух дишат децата додека играат фудбал во скопски Аеродром

Редакција
На фејсбук-страницата „Стоп за смрдеата во Аеродром и Лисиче Воздух сега“ се објавени две фотографии на кои се гледа дека додека деца се на фудбалско...