еМагазин

Tag : гаражи

Бизнис

Две катни гаражи ќе се градат во комплексот клиники Мајка Тереза

Никола Осило
На 135. редовна седница на Владата денеска е усвоена предлог – одлуката за започнување постапка за доделување на договор за воспоставување на јавно приватно партнерство...
Локално

Во земјава има 196 јавни паркиралишта

Никола Осило
Според податоците на Државниот завод за статистика, во 2018 година, бројот на паркиралишта и гаражи, како објекти за паркирање, изнесува 196, со површина од 582.753...