еМагазин

Tag : ГлаксоСмитКлајн

Бизнис

Белгиската компанија ГлаксоСмитКлајн за МИА: Сите вакцини испратени во Македонија се во согласност со нормите

Редакција
Белгиската фармацевтска компанија ГлаксоСмитКлајн (ГСК) која ја произведува МПР вакцината што се користи во Македонија за МИА вели дека од нивна страна сѐ е регуларно