еМагазин

Tag : Гласот на езерото

Забава

Сите сетила вперени во музичко-технолошката авантура – слушнете го езерото што има да каже!

Никола Осило
Ако ја гледаме уметноста како мимезис на природата, а технологијата медиум преку кој може да се испрати силната благородна порака на уметноста, тогаш тоа е...