еМагазин

Tag : Глувовуд

CHECK IN ТОП СТОРИИ

(Галерија) Светот го има Холивуд, а ние Глувовуд на Скопска Црна Гора

Редакција
Gluvo Wood се наоѓа на Скопска Црна Гора, а буквите изградени од бетон се во должина од 50 метри. Неодамна тие беа осветлени и совршено...