еМагазин

Tag : гостилници

CHECK IN ТОП СТОРИИ

(Фото) Кои се најдобрите гостилници во Скопје

Редакција
Преку тајни купувачи за најдобри три гостилници се прогласени: „Дневен престој“, „Гостилница Градска кафеана“ и „Дебар маало“. Изборот е на секторот за локален економски развој