еМагазин

Tag : готвач

МАКЕДОНСКО

Македонски традиционални јадења на „Kitchen tv“ со нашиот готвач Дејан Карапеев

Редакција
„Kitchen tv“ утре ќе почне да ја прикажува првата сезона од емисијата „Сончева гозба“ со нашиот готвач Дејан Карапеев. Во „Етно студио“, опремено по традиционален...