еМагазин

Tag : градина

Забава

Осми март се „славеше“ и во скопската Зоолошка градина

Редакција
Скопската Зоолошка градина на својот Фејсбук профил објави фотографија од празничната атмосфера по повод денот на жената – 8 Март. Нејзините жители очигледно почувствуваа дека...
ЧИСТА ОКОЛИНА

Средношколци од Валандово направија апликација за создавање вертикална градина за прочистување воздух

Редакција
Апликацијата на средношколците од Валандово за создавање вертикална градина за одгледување на цвеќиња и други видови растенија, е избрана за една од петте најиновативни во...