еМагазин

Tag : Хајделберг

Бизнис

АБИТ официјално стана дел од високообразовната групација на германската установа Хајделберг

Редакција
Академијата за банкарство и информатичка технологија, АБИТ, од 01.02.2020 година официјално стана дел од групацијата на високообразовната германска установа „Институт за бизнис и менаџмент Хајделберг...