еМагазин

Tag : Хабитат

БАШ НИ Е ЌЕФ

Фондацијата „Saint-Gobain Initiatives“и „Хабитат Македонија“ ќе го реконструираат Центарот за помош на лица со ментален хендикеп „Порака“ во Неготино

Никола Осило
Фондацијата Saint-Gobain Initiatives со седиште во Франција и Хабитат Македонија, дел од мрежата на „Habitat for Humanity Internationa“, потпишаа договор за соработка кој вклучува финансиска...