еМагазин

Tag : Хамачи

ТОП СТОРИИ ЧИСТА ОКОЛИНА

Иднината е во електромобилноста

Редакција
Електромобилите (електричните автомобили) сè повеќе „владеат“ со патиштата во светот. Овие електрични автомобили, кои се движат со помош на еден или повеќе електрични мотори, користат
ЧИСТА ОКОЛИНА

Македонија и на мапата на електрични возила

Редакција
Дефинитивно, живееме во момент на електрификација. Тренд кој нуди и сé повеќе успева да ги замени старите фосилни горива со чисти извори на енергија. Енергија
ЧИСТА ОКОЛИНА

Електричниот тротинет – транспорт на сегашноста

Редакција
Сведоци сме на револуционерни промени во транспортот. Класичните автомобили, автобуси и камиони кои возат на мотори со внатрешно согорување, како транспорт на „минатото“ и новите