еМагазин

Tag : Ханс Клуге

Македонија

СЗО Европа: Македонија ги спроведува препораките, нема потреба од паника

Редакција
Регионалниот директор на СЗО за Европа, Ханс Клуге на денешноит Втор национален форум за здравје истакна дека здравствените власти и Владата во државата ги спроведуваат...