еМагазин

Tag : хемофилија

Да помогнеме

(Фото) Да им ја изградиме трошната куќа на Драги и баба Аница, пред претстојната зима

Редакција
Активистот Драги Лулевиќ кој се залага за правата на лицата кои боледуваат од ретки болести и оние кои живеат во сиромаштија, и самиот го има...