еМагазин

Tag : Хуманитарен базар

БАШ НИ Е ЌЕФ

„Нова“ организира онлајн хуманитарен базар за училиштето за деца со посебни потреби „Иднина“

Редакција
Пролетниот семеен базар кој го организира меѓународното училиште „Нова“ оваа година ќе заземе поинакво онлајн издание и ќе ја задржи хуманитарната димензија со тоа што...
Да помогнеме

Хуманитарен базар во училиштето „Нова“ за помош на Дневниот центар за деца на улица

Редакција
Традиционалниот хуманитарен базар на училиштето „Нова“ во Скопје ќе се одржи во 11 часот во сабота (11 мај) во кампусот на оваа образовна институција, а...
Да помогнеме

Утре во Зоолошка: Хуманитарен базар за бездомните крзнени пријатели

Никола Осило
Многу кучиња чекаат да го најдат својот дом, многу од нив чекаат лекување, операции, храна, топли ќебенца, куќички. Во недела (03.03), од 12:00-15:00, во ЗOO...