еМагазин

Tag : ИЈЗ

ЖИВОТ

Над двесте случаи на заболени од грип

Редакција
Двесте и два случаја на заболени од грип се регистрирани до пред десетина дена во Република Македонија, се наведува во извештајот што на својата веб-страница