еМагазин

Tag : Интеко

Бизнис

„Интеко“ го доби тендерот на Град Скопје за поставување атлетска патека во Градскиот парк вреден 41.000 евра

Никола Осило
Град Скопје по распишаниот тендер за набавка и поставувавње на трим тартан атлетска патека во Градскиот парк склучи договор со друштвото за застапување, инжинеринг, трговија,...