еМагазин

Tag : ИПАРД Програма

БЕНЧМАРК

Аплицирајте за ИПАРД-фондовите, во вторник инфо караванот во Могила и Кривогаштани, а во среда во Демир Капија и Валандово

Редакција
Сѐ поголема е заинтересираноста на граѓаните во однос на ИПАРД фондовите. Земјоделците се сѐ поприсутни на средбите со Телото за управување со ИПАРД фондовите при...
БЕНЧМАРК

Почнува кампања на инфо денови за мерка 1 од ИПАРД Програмата 2014-2020

Редакција
Телото за управување со ИПАРД фондовите при Министерството за земјоделство, шумарство и водостопанство и Агенцијата за финансиска поддршка на земјоделството и руралниот развој продолжуваат со...
БЕНЧМАРК

За Мерка 3 од ИПАРД Програмата 2014-2020 денеска ќе се зборува во Кочани, а во петок во Богданци

Редакција
Телото за управување со ИПАРД при Министерството за земјоделство, шумарство и водостопанство, денеска и утре ќе ја претстави Мерка 3 во градовите Кочани и Градско....
БЕНЧМАРК

(Фото) Последен Инфо ден од втората сесија за ИПАРД Програмата 2014-2020

Редакција
Во Кратово заврши последниот Инфо ден од втората сесија на Инфо денови организирани во склоп на Кампањата за Публицитет на ИПАРД 2014-2020. Ова беше 20-от...
БЕНЧМАРК

Достапни 75 милиони евра за компаниите преку ИПАРД-програмата

Редакција
Компаниите од денеска може да поднесуваат барање за поддршка преку Законот за финансиска поддршка на инвестициите по новите изменети услови, кои според Владата се олеснети...
Локално

Првите инфо денови од ИПАРД Програмата започнаа од Велес и Лозово и ќе продолжат во Штип и Радовиш

Редакција
Покрај двете работилници кои се одржаа во Струмица и Тетово, денес од Велес и Лозово започна бранот на инфо денови во склоп на едукативната кампања...