еМагазин

Tag : истекување

ТОП СТОРИИ ЧИСТА ОКОЛИНА

Инспeкторатот во контрола на ОХИС: Истеклe неупотребливи хемикалии од поранешната фабрика

Редакција
Инспектори на општина Кисела Вода, Град Скопје и од Државниот инспекторат за животна средина и екипа на Минисерството за внатршни работи вршат увид во кругот...