еМагазин

Tag : Иван Исцелител

ЖИВОТ

(Видео) Натприродните моќи на Иван Исцелител спонзорирани на „Фејсбук“

Никола Осило
Еден од најпознатите „ликови“ во Македонија кога се во прашање верувањата во натприродни моќи – Иван Исцелител со спонзориран видео материјал на „Фејсбук“ ги рекламира...