еМагазин

Tag : Ивица Јанев

Интервју

Ивица Јанев: Воздух, вода и правилна исхрана се клучни фактори за здрав и квалитетен живот

Редакција
За здравиот начин на живот, за правилната исхрана, за целосната грижа на нашето тело и изглед разговараме со персоналниот фитнес тренер, Ивица Јанев. Ивица се...