еМагазин

Tag : кардио

ЖИВОТ ТОП СТОРИИ

(Фото) Пендаровска направи кардиолошки преглед за да ја подигне свесноста кај жените

Редакција
Во рамки на акцијата „Црвен аларм за женското срцево здравје“, која ќе трае во наредните три месеци до 1-ви февруари, денес, заедно со сопругите на...