еМагазин

Tag : кардиолошки заболувања

ЖИВОТ ТОП СТОРИИ

Како пациенти со кардиолошки заболувања да се заштитат од корона вирусот

Редакција
Кардиолозите советуваат дека срцевите заболувања го зголемуваат ризикот при пандемија на Ковид- 19 и токму навремените информации и препораките се силно оружје за срцевите болни,...