еМагазин

Tag : Клиника за гинекологија

Бизнис ТОП СТОРИИ

„Македонски Телеком“ го доби тендерот на Клиниката за гинекологија за мобилна телефонија вреден 57.000 евра

Никола Осило
ЈЗУ Универзитетска Клиника за гинекологија и акушерство Скопје по распишаниот тендер за набавка на мобилни комуникациски услуги склучи договор со „Македонски Телеком“ АД Скопје. Вредноста...
Бизнис ТОП СТОРИИ

„Мотиви“ го доби тендерот на Клиниката за гинекологија за привремени вработувања вреден 34.500 евра

Никола Осило
ЈЗУ Универзитетска Клиника за гинекологија и акушерство Скопје по распишаниот тендер за набавка на услуги од приватна агенција за привремени вработувања склучи договор со агенцијата...
Бизнис ТОП СТОРИИ

Клиниката за гинекологија вработува 38 лица, плата до 24.000 денари

Никола Осило
В. Д. Директорот на ЈЗУУ Клиника за гинекологија и акушерство Скопје објави оглас за вработување на 38 лица определено време поради зголемен обем на работа...