еМагазин

Tag : Клиника за урологија

Бизнис

Клиниката за урологија вработува медицински сестри, плата од 19.000 денари

Никола Осило
ЈЗУ Универзитетска Клиника за урологија распиша оглас за вработување на шест лица на работно место медицинска сестра -техничар со завршено средно медицинско училиште. Работното време