еМагазин

Tag : комндант вентили

НАША ТЕМА ТОП СТОРИИ

Кој е министерот Дураки познат како „Командант Вентили“, кому граѓаните не му се важни

Редакција
Министерот за животна средина и просторно планирање, Садула Дураки кој се „прослави“ со изјавата “дека граѓаните не му се битни“, на министерска функција е од...