еМагазин

Tag : консултации

Македонија

Во тек се политички консултации на повеќе нивоа, се разгледуваат опциите по Самитот на ЕУ

Редакција
Во тек се политички консултации на повеќе нивоа, се разгледуваат и анализираат сите опции, велат од Владата за МИА во врска со следните чекори што...
Македонија

Втори јануари е работен ден за јавните здравствени установи

Редакција
Министерството за здравство, информира дека 2-ри јануари 2019 година ќе биде работен ден за вработените во јавните здравствени установи, со цел граѓаните да добијат навремена...