еМагазин

Tag : Коста Костадиновски

Бизнис

Расте довербата за вложување во инвестициски фондови

Редакција
Позитивните резултати од минатата година покажуваат потенцијал 2020 година да биде уште една успешна година за инвеститорите на македонскиот берзански пазар, особено што во последните...
На кафе во Кантина

Коста Костадиновски: Да не работев со инвестиции, ќе работев нешто поврзано со спортот

Силвана Жежова
Коста Костадиновски, главен директор во инвестицискиот фонд Илирика, како што вели уште од мал и покрај тоа што во Македонија, во тоа време, се уште...