еМагазин

Tag : „Купувам домашно“

БАШ НИ Е ЌЕФ

Веро се вклучи во иницијативата „Купувам домашно“

Редакција
Веро активно се вклучи во поддршка на иницијативата на Владата „Купувам домашно“ насочена кон промовирање и заштита на домашните производи. За таа цел, Веро во...
Бизнис

Халкбанк: Ажурирајте го телефонскиот број, ќе добиете СМС со информации за картичката „Купувам домашно“

Редакција
Халкбанк АД Скопје ги повикува сите граѓани кои имаат добиено финансиска поддршка од страна на Владата во рамките на програмата „Купувам домашно“, а која треба...