еМагазин

Tag : LEAD

Интервју

Илија Станковски: Учење преку служба за заедницата – образование во и надвор од клупите

Редакција
За прогресивно учење, употребата на знаењето и вештините на учениците за доброто на заедницата, за волонтеризмот кај младите како да станат активни граѓани,  како и...