еМагазин

Tag : летување

НАША ТЕМА ТОП СТОРИИ

Повик до туристичките работници од Охрид, Дојран, Преспа, да овозможат бесплатно летување за децата со посебни потреби, од социјално загрозени семејства и децата на самохрани родители

Редакција
Како што објави еМагазин, благодарение на Фејсбук групата Бесплатно сместување Македонија и превозници со големо срце, нејзините администратори и вистински општествено одговорни фирми и оваа година...
НАША ТЕМА ТОП СТОРИИ

Браво: Туристички агенции ќе носат деца со посебни потреби, деца од социјално загрозени семејства и деца на самохрани родители на море

Редакција
Благодарение на Фејсбук групата Бесплатно сместување Македонија и превозници со големо срце, нејзините администратори и вистински општествено одговорни фирми и оваа година неколку семејства со деца...
Бизнис ТОП СТОРИИ

Турција и Египет годинава поатрактивни за летување поради поволните аранжмани

Редакција
Анталија во Турција и Хургада во Египет годинава се топ-дестинациите што во летниот период ќе ги посетат македонските граѓани. Интересот за Грција е помал и...
НАША ТЕМА ТОП СТОРИИ

Македонци крадат куфери во Египет!

Редакција
Внимавајте на своите куфери кога патувате на одмор, за да не останете без нив. Токму тоа им се случило на читатели на еМагазин, кои не...