еМагазин

Tag : македонски квалитет

БАШ НИ Е ЌЕФ

Кои македонски компании добија признание “Македонски квалитет 2018“

Редакција
Во присуство на брojни гости, традиционално во рамки на манифестацијата Македонски квалитет, беа прогласени десетте добитници на престижното признание за 2018 година, кое го доделува