еМагазин

Tag : Мартин Бучиќ

МАКЕДОНСКО

Мартин Вучиќ за СБС на македонски јазик: Во тек е иницијатива за преименување на Танец

Редакција
Директорот на Танец, Мартин Вучиќ во гостувањето во радиото СБС на македонски јазик рече дека во тек е иницијатива за преименување на Танец од Национална...