еМагазин

Tag : масовно

Свет

Велика Британија осудена поради масовно прислушување разговори

Редакција
Европскиот суд за човекови права денеска пресуди дека Велика Британија ги прекршила правата на граѓаните со масовното прислушување на нивните телефонски разговори и следење на...