еМагазин

Tag : мцмс

ЖИВОТ ТОП СТОРИИ

Анкета: 69% од граѓаните се загрижени дека може да избие епидемија не само на сипаници, туку и на други заразни болести

Редакција
За големо мнозинство од граѓаните (89,7 отсто) целосно или донекаде се важни вообичаените вакцини кои се применуваат во земјава, покажува анкетата спроведена од Македонски центар за
Македонија

Анкетата на Телма и МЦМС: Голем пресврт, дури 53,5% од граѓаните немаат доверба во СЈО

Редакција
Мнозинство од 53,5 % од граѓаните немаат доверба во Специјалното јавно обвинителство (СЈО) и ова е голем пресврт споредено со сите претходни истражувања во кои