еМагазин

Tag : мејлови

Бизнис

НЛБ Банка: Некој испраќа лажни пораки во наше име за да извлече доверливи податоци од клиентите

Никола Осило
Ве известуваме дека во изминатиот период забележано е испраќање на лажни е-маил пораки од страна на непознат испраќач кој фалсификувајќи го идентитетот на НЛБ Банка...