еМагазин

Tag : Меѓународен ден

БЕСПАРИЦА

Работат но се сиромашни: Стапката на сиромашни вработени лица изнесува девет проценти

Редакција
Македонската платформа против сиромаштија денеска ќе го одбележи Меѓународниот ден за искоренување на сиромаштијата, 17 октомври во Скопје. Годинава, како што информираат од Македонската платформа...