еМагазин

Tag : Мечкин Камен

ЧИСТА ОКОЛИНА

Мечкин Камен исчистен од ѓубрето по прославата на Илинден

Редакција
Јавното комунално претпријатие „Комуна“ го чистеше целиот простор на Мечкин Камен во Крушево откако заврши централната прослава за одбележување на празникот Илинден. Општина Крушево објави...
ТОП СТОРИИ ЧИСТА ОКОЛИНА

(Галерија) Граѓаните во ѓубре го оставија споменикот Мечкин Камен

Редакција
Граѓаните кои присуствуваа на прославата на Денот на Републиката на Мечкин Камен во Крушево оставија хаос зад себе. По нивното присуство споменикот се „дави“ во...
Македонија ТОП СТОРИИ

Без инциденти помина чествувањето на Илинден на Мечкин Камен

Редакција
Чествувањето на празникот Илинден на Мечкин Камен во Крушево помина без инциденти. Посетителите беа сведоци на одредени довикувања, но се помина без проблеми. На одбележувањето...