еМагазин

Tag : мерки-претпазливост

Македонија

Јанкулоска има забрана за напуштање на живеалиштето и престојувалиштето до извршување на казната

Редакција
Судечкиот совет го прифати предлогот на СЈО и определи на Гордана Јанкулоска мерка на претпазливост – забрана за напуштање на живеалиштето и престојувалиштето до извршување на казната...