еМагазин

Tag : министерски состанок

БЕНЧМАРК

Франција официјално не ја открива својата позиција за денешниот министерски совет во Луксембург

Редакција
Неколку часови пред денешниот министерски состанок во Луксембург, официјален Париз не ја открива својата позиција во однос на почетокот на преговорите за членството на Северна...