еМагазин

Tag : Министерство за земјоделство

Бизнис ТОП СТОРИИ

Министерството за земјоделство вработува 14 лица, плата до 33.028 денари

Никола Осило
Агенцијата за администрација објави оглас за за вработување на 14 државни службеници во Министерството за земјоделство, шумарство и водостопанство. Се бараат кандидати за раководители, советници, референти, помлади соработници…...
БЕСПАРИЦА

Убава вест: Министерството за земјоделство подготвува закон за донирање на вишок храна

Никола Осило
Министерство за земјоделство, шумарство и водостопанство преку Единствениот национален електронски регистар на прописи (ЕНЕР) објави дека подготвува Закон за донирање на вишок храна. Главна цел...
Бизнис ТОП СТОРИИ

Министерството за земјоделство вработува 41 државен службеник, плата до 25.042 денари

Никола Осило
Агенцијата за администрација објави оглас за вработување на 41 државен службеник во Министерството за земјоделство, шумарство и водостопанство. Се бараат кандидати за советници и помлади...
Македонија

Љупчо Николовски: Сам побарав смена од Министерството за земјоделство

Никола Осило
Новиот генерален секретар на СДСМ, Љупчо Николовски во гостување на централниот дневник на 1 ТВ рече дека негово било барањето да отстапи од Министерството за земјоделство, шумарство и...
Бизнис ТОП СТОРИИ

Министерството за земјоделство вработува 45 шумски полицајци

Никола Осило
Министерството за земјоделство, шумарство и водостопанство објави јавен оглас за вработување на 45 овластени службени лица во Сектор за шумска полиција на работното место шумски...
Бизнис

Распишан оглас за вработување на 13 државни службеници во Министерството за земјоделство

Никола Осило
Агенцијата за администрација објави оглас за вработување на 13 државни службеници од група I, подгрупа I во Министерство за земјоделство, шумарство и водостопанство. Се вработуваат:...