еМагазин

Tag : Моника Чекаловиќ

Да помогнеме

(Галерија) Мизерното лице на сиромаштијата: На мајка и ќерка им требаат две соби

Редакција
Социјалниот работник во Вистински дела на љубезноста, Моника Чекаловиќ сподели приказна од сиромашно семејствоо кое живее во село Кучевиште, Општина Чучер Сандево. Таа апелира за...