еМагазин

Tag : морал

МОЈ СТАВ ТОП СТОРИИ

Моралот во политиката

Редакција
Д-р Арбен Таравари Политиката не е бизнис, политиката не треба да биде ниту земјиште за чија што тапија луѓето треба да се убиваат. Политиката не