еМагазин

Tag : My songs

Забава

Авалон продукција со новогодишна честитка: Стинг со концерт на националната арена Филип втори

Редакција
Втората половина на декември е време кога почнуваат новогодишните честитки. Авалон продукција наместо класична новогодишна честитка со која ќе Ви посака на сите што е...