еМагазин

Tag : Национален парк Пелистер

Бизнис

Национален парк Пелистер го доби тендерот за набавка на огревно дрво на општина Битола вреден 40.000 евра

Никола Осило
Општина Битола по распишаниот тендер за набавка на огревно дрво и пелети за потребите на О.Битола и општинските образовни институции склучи договор со јавната установа...