еМагазин

Tag : надлежност

Македонија

Јовески целосно ќе го преземе СЈО

Редакција
Измените на Законот за јавнообвинителска служба со кои треба да се реши статусот на вработените во Специјалното јавно обвинителство (СЈО) треба да се најдат на...